За Нас

ЛЕЙДИ СОФИЯ е  български производител на дамски чорапи и чорапогащи, наложил се през годините като лидер на пазара.

Мода, изтънчена елегантност, грижа във всеки детайл и качество - това са думите, които характеризират чорапите и чорапогащите на ЛЕЙДИ СОФИЯ.
Чорапите не са просто аксесоар, те са основен елемент в облеклото на елегантната и изискана жена, която е в крак с модните тенденции.
Класически чорапи и чорапогащи  са тези, чийто състав е 97% ПАК, 3% ЕЛ и са в различна плътност, в зависимост от предпочитанията на всяка жена. Те са меки и удобни и могат да се носят с пола и под панталон.
Луксозната серия включва всички видове чорапи и чорапогащи със съдържание на еластомерна нишка /еластан или ликра/. Плътността е от 15 den до 150 den. Предпочитаните цветове са телесния, който е в няколко меки нюанса и неизменното черно.
Към тази серия не могат да се пропуснат и дългите чорапи със силиконова дантела МЕДЖИК ЛЕЙДИ, които са изключително елегантни. Особено подходящи за официални случаи, за подарък, а защо не и за първа среща. Идеално се съчетават с всякакви рокли и поли, подходящи са и за летните месеци.
Чорапогащи и клинове от микрофибър - много популярни продукти за есенно-зимния период, както и за пролетта. Микрофибърът, който е вложен в изработката на тези продукти е мек на допир и създава усещане за топлина и комфорт. Клиновете и плътните чорапогащи подхождат на всякакви ежедневни тоалети и обувки, могат да се носят с поли в различна дължина, къси и 3/4 панталони, с дънкови поли, ботуши, боти и т.н.

ЛЕЙДИ СОФИЯ  предлага възможности за разработване на индивидуални поръчки от големи клиенти.

ЛЕЙДИ СОФИЯ има добре развита дистрибуторска мрежа на територията на страната и предлага своите продукти в повечето от големите вериги магазини.
Голяма част от произвежданата продукция е предназначена за износ в ЕС – Великобритания, Гърция, Швеция, Франция, Кипър, Дания.
В производството си ЛЕЙДИ СОФИЯ използва материали само от европейски произход.
ЛЕЙДИ СОФИЯ ООД разполага със съвременно оборудване.
Плетачни машини - Lonati
Шевни машини – Tacatori
Багрилни машини – Mezera, Henriksen, Agema.

Производствената база се намира в гр. София, бул. Рожен 25 /до стадион Локомотив/. 

Фирмена регистрация:
"Лейди София 2018" ООД
гр.София
бул.Рожен 25
Булстат: 205197767
ИН по ДДС: BG205197767
тел. за контакти: 02 936 03 59; 02 938 49 93

 

 ЛЕЙДИ СОФИЯ 2018 ООД е бенефициент по оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 по процедура BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19". 

 Целта на процедурата е oсигуряването на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Отпуснатата безвъзмездна финансова помощ на ЛЕЙДИ СОФИЯ 2018 ООД е на стойност 9400лв, от които 7990 лв. европейско и 1410 лв. национално съфинансиране, необходими за преодоляване на недостига на средства или липса на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.

 Очакваните резултати от подкрепата, чрез финансирането на Европейския фонд за регионално развитие по процедурата се изразяват в постигане на положителен ефект по отношение микро и малките предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места.